Microsoft Office 365
 
Microsoft Office 365 is een pakket met de populairste productiviteits- en samenwerkingsprogramma's van Microsoft. De meeste onderdelen worden geheel online aangeboden. Microsoft Office 365 werkt naadloos samen met de programma's die u al kent: Microsoft Outlook, Microsoft Word, Microsoft Excel en Microsoft PowerPoint.
 
Microsoft Office 365 biedt toegang tot e-mail, documenten, contactpersonen en agenda's. En dat op bijna elk apparaat en op bijna elke locatie. Het laat u werken waar en wanneer u maar wilt, zodat u direct kunt reageren op belangrijke vragen van collega's of klanten. Microsoft Office 365 is te gebruiken op diverse computers, met een webbrowser, of met een mobiel apparaat zoals een smartphone. (Toegang vanaf mobiele apparaten vereist toegang tot internet via een Wi-Fi verbinding en/of mobiel internet.)
 
Microsoft Office 365 helpt mensen om op nieuwe manieren in contact te blijven. Gebruikers profiteren van alle productiviteitsvoordelen van Microsoft Office én van de kracht die cloud services u bieden. U beschikt altijd over cloud-versies van Exchange Online, SharePoint Online en Lync Online, inclusief alle updates, en over de nieuwste versie van de Office Professional Plus-suite.
 
Via een eenvoudige beheerconsole kunnen één of meerdere personen binnen de organisatie alle functies, instellingen en implementaties voor alle medewerkers regelen. Daarvoor hoeft u geen IT-specialist te zijn en u hoeft hier geen speciale opleiding voor te volgen.